Wedding portrait4

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til SKAUG PHOTOGRAPHY som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva SKAUG PHOTOGRAPHY sier om seg selv og hva de tilbyr innen bryllupsfotografering:

MAN LEKER IKKE BRYLLUP…
Derfor er det viktig å føle seg trygg når man skal velge fotograf. Vi reiser gjerne ut og tar bildene på dine favorittsteder. Finner litt andre vinklinger enn andre, og tør å leke litt også… i tillegg til at man selvfølgelig får de tradisjonelle bildene.

Vi jakter alltid etter å treffe blink….
For et bilde kan feste seg på netthinnen for alltid. Skape ubehag eller glede. Vi jager alltid etter det lille ekstra når vi fotograferer. Det skal være naturlig, men unikt. Vi lykkes ofte, og vil gjerne fotografere deg og de du er mest glad i.

Leif Ingvald Skaug har fotografert aktivt i 10 år, og har med sin enestående kunnskap om bryllup, vielser og mennesker en helt unik måte å få brudepar til å slappe av og samtidig skinne. Han har siden tenårene spilt, sunget og til og med vært seremonimester i over et hundretalls bryllup, og evner å bruke denne kompetansen også i fotograferingen.

Skaug Kommunikasjon AS holder til i Mysen, Østfold. Men vi reiser gjerne landet og utlandet rundt for å fotografere brudepar. Vi synes det er morsomt å fotografere, og henger oss gjerne på hele dagen og blir godt kjent helt fra frisøren til dans og kakekutting.

Ønsker du å vite mer om SKAUG PHOTOGRAPHY  – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.