blomsterloftet18

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til BLOMSTERLOFTET som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BLOMSTERBUTIKKER. Her er et litt hva BLOMSTERLOFTET sier om seg selv og hva de tilbyr innen brud og bryllup:

Your Day – Your Way

Blomsterloftet er et blomsterverksted som tar imot store og små blomsteroppdrag. Vi har 25 års erfaring og faglig kompetanse innen blomsterbinderi, og vi leverer kreative blomsterløsninger til bryllup og andre arrangement.

Vi elsker bryllup og har i de siste 15 årene arbeidet mest med dette. I den forbindelse har vi levert blomster til mange av Akershus, Vestfold, Oslo og omegns kirker og selskapslokaler, og vi har et stort billedarkiv fra de forskjellige stedene.
Med vår lange erfaring skaper vi den riktige helheten. Vi finner de beste løsningene sammen med dere.

På det første møte ser vi på budsjett, brudeparets ønsker, stil og tema. Prøvebord tilbys hvis dere ønsker å se forskjellige blomsteroppsett.
Vi gir dere en personlig og bedre opplevelse av bryllupsforberedelser, samtidig som vi gir dere det ”lille ekstra”.

Vi har også ferdige brudepakker til gunstige priser.

Ta kontakt med oss på telefon eller epost. Vi er der for dere på den store dagen.

Ønsker du å vite mer om BLOMSTERLOFTET  – klikker du bare HER.


 

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos Norwegian Wedding Magazine og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.