Vanligvis publiserer vi bare heldagsbryllup, men disse vakre bildene fra dette bryllupet fra i sommer, fortjener å deles. Cesilie og Baldvin giftet seg på Island 23 juli i år og bildene er tatt i lavalandskap. Vielsen ble holdt i vakre Hallgrimskirken i Reykjavik, og bryllupet ble holdt på Island, da Baldvin er halvt islandsk. Line Owren fra Studio LL i Stavanger har tatt de flotte brudebildene.

cesiliebaldvin_studioll-18cesiliebaldvin_studioll-44 cesiliebaldvin_studioll-8 cesiliebaldvin_studioll-28 cesiliebaldvin_studioll-49 cesiliebaldvin_studioll-22 cesiliebaldvin_studioll-60 cesiliebaldvin_studioll-10 cesiliebaldvin_studioll-25 cesiliebaldvin_studioll-47 cesiliebaldvin_studioll-1 cesiliebaldvin_studioll-12 cesiliebaldvin_studioll-50 cesiliebaldvin_studioll-5 cesiliebaldvin_studioll-43 cesiliebaldvin_studioll-52cesiliebaldvin_studioll-24 cesiliebaldvin_studioll-54 cesiliebaldvin_studioll-27 cesiliebaldvin_studioll-55 cesiliebaldvin_studioll-46cesiliebaldvin_studioll-33cesiliebaldvin_studioll-4 cesiliebaldvin_studioll-40cesiliebaldvin_studioll-35cesiliebaldvin_studioll-11cesiliebaldvin_studioll-36

BRUDEPARET FORTELLER:

Beste minne fra dagen: Opplevelsen av å gå opp kirkegulvet i den store flotte Hallgrimskirken i Reykjavik var helt spesiell, å se alle folkene og min fremtidige mann var en god opplevelse og man blir helt rørt. Ellers var hele dagen bare perfekt med den flotte kirken, fotograferingen, selskapet, talene og mye dans utover kvelden.

Hvorfor Island? Fordi Baldvin er halvt islandsk og har familie der, og det er et svært eksotisk/spennendes land med flott natur og en stor og flott kirke. Det føltes bare helt naturlig ut at det skulle bli der. Vi hadde opplegg i flere dager, så gjestene som valgte å komme fikk med seg litt av Island i tillegg til bryllupet og det var bare fantastisk å ha med seg så mye familie og venner i en storslagen feiring på Island.

Tips til andre brudepar: Planlegg i god tid, start tidlig med å spare opp penger til dagen og når dagen kommer – bare nyt den. Vi var uheldige og fikk delvis en ødelagt kake og feil type, men jeg ville ikke at det skulle ødelegge noe, så jeg bare danset videre og koset meg. Ingen som kommenterte på det hverken da eller i etterkant.

Hvorfor Studio LL? Studio LL har tatt mange fine bilder, både portrett og brudebilder av venner av oss, som vi syntes var utrolig fine, samt de har tatt portrettbilder av meg før, som var veldig flotte. Fotografen kommer med masse gode tips og forslag til hvor bildene kunne bli tatt, hvilken positur vi skulle stå i og fikk oss avslappet, samt de lyttet til hva vi ønsket. De er også veldig bevisste på at brudebildene er noe spesielt og skal ikke være like alle andre sine brudebilder. Så proffe folk med høy grad av faglighet og kreativitet som gjør at bildene blir bra og vi som brudepar føler oss avslappet.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Line Owren  – Studio LL avd. Stavanger // Brudekjole: Agape // Brudgommens antrekk: Islandsk jubileums/folke/nasjonaldrakt som ble laget/designet ifm med et jubileum på Island i 1994. Drakten er jubileumsdrakt fra 1994 da feiret Island 50 års uavhengighets jubileum, da Island ble republikk i 1944 // Brudebukett: Brukt, og lånt av venninne (kunstige blomster) // Blomsterdekorasjoner: Laget av brudens moster // Vielse: Hallgrimskirken Reykjavik


Studio LL finner du blant våre utvalgte bryllupsfotografer i The Notebook.