Moderne og stilrent var det da Rikke og Hans Christian valgte å avgi sine løfter og gi sitt ja til kjærligheten. På det vakre Vigelandsmuseet holdt de vielsen sin utendørs, og fortsatte med kuleste veterantrikken til en leilighet i sentrum, hvor festen ble holdt. Rikke bærer sin egen design og brudgom er staselig antrukket i brudens far gamle smoking. Det blir ikke mer personlig og unikt enn det. Camilla Andersen har dokumentert bryllupet deres fra tidlig til sent, og igjen tenker vi hvor flotte omgivelser og historie vi har i dette landet, og at mangfoldet gir muligheter til så mange forskjellige bryllup uansett stil og budsjett.

rikke-og-hc-millifoto-83rikke-og-hc-millifoto-1rikke-og-hc-millifoto-10rikke-og-hc-millifoto-76rikke-og-hc-millifoto-4rikke-og-hc-millifoto-7 rikke-og-hc-millifoto-9rikke-og-hc-millifoto-92rikke-og-hc-millifoto-13 rikke-og-hc-millifoto-16rikke-og-hc-millifoto-12 rikke-og-hc-millifoto-20 rikke-og-hc-millifoto-22 rikke-og-hc-millifoto-80rikke-og-hc-millifoto-32 rikke-og-hc-millifoto-79rikke-og-hc-millifoto-23rikke-og-hc-millifoto-35rikke-og-hc-millifoto-30rikke-og-hc-millifoto-84rikke-og-hc-millifoto-87rikke-og-hc-millifoto-86 rikke-og-hc-millifoto-36rikke-og-hc-millifoto-41rikke-og-hc-millifoto-37rikke-og-hc-millifoto-33rikke-og-hc-millifoto-28rikke-og-hc-millifoto-39rikke-og-hc-millifoto-43rikke-og-hc-millifoto-45rikke-og-hc-millifoto-48 rikke-og-hc-millifoto-99rikke-og-hc-millifoto-52 rikke-og-hc-millifoto-59rikke-og-hc-millifoto-91rikke-og-hc-millifoto-24rikke-og-hc-millifoto-101rikke-og-hc-millifoto-22rikke-og-hc-millifoto-57rikke-og-hc-millifoto-50rikke-og-hc-millifoto-82rikke-og-hc-millifoto-102rikke-og-hc-millifoto-55rikke-og-hc-millifoto-63rikke-og-hc-millifoto-79rikke-og-hc-millifoto-69rikke-og-hc-millifoto-65rikke-og-hc-millifoto-66 rikke-og-hc-millifoto-72rikke-og-hc-millifoto-56rikke-og-hc-millifoto-67

BRUDEPARET FORTELLER:

Vårt beste minne fra dagen: Hvor vellykket hele dagen ble, med vielsen utendørs på Vigelandsmuseet, hvor fantastisk god stemning det var på veterantrikken gjennom byen og den gode uhøytidelige stemningen, gleden og tilfredsheten hos gjestene. Det var ikke bare brudeparet, men også alle gjestene fikk en fantastisk dag.

Tips til andre brudepar: Ha fokus på de tingene som gir de store minnene, og invester i en fotograf som foreviger disse, gjennom hele dagen, det er vel anvendte penger! Vi var ikke så opptatt av de detaljer, men hva som kan gi den flotteste dagen og opplevelsen. Det er ingen i ettertid som husker hva slags servietter man hadde på bordene.

Inspirasjonen bak feiringen: Vi hadde mest mulig fokus på å ha det gøy og ha en uhøytidelig feiring.

Hvorfor dere valgte Camilla Andersen som fotograf: Vi fikk Camilla anbefalt, og bestemte oss for å bruke henne etter å ha sett tidligere bilder, hennes stil og måten hun jobber på. Bildene taler for seg selv – de ble helt fantastiske og den energien hun la i arbeidet under hele dagen var helt utrolig! Hun har klart å fange så utrolig mange flotte øyeblikk, og vi anbefaler henne videre på det varmeste.

FRA FOTOGRAFEN: Jeg elsker å jobbe med lekne, stilbevisste par, med øye for både helhet og detaljer, og som ikke er redde for å gjøre ting på sin egen måte! Rikke og Hans Christian hadde fokus på et rent, visuelt uttrykk, der hygge til enhver tid stod i sentrum. Vielse under åpen himmel, shoot blant Gustav Vigelands skulpturer, veterantrikk gjennom byen og fest i en privat leilighet med utsikt over Oslo var bare noen av elementene som gjorde dette bryllupet til en drømmedag på jobb!

LEVERANDØRER:

Fotograf: Camilla Andersen
Vielse: Vigelandsmuseet 
Selskapslokaler: Gøteborggata 27
Catering: Dag Tjersland
Kjoleleverandør: Brudens egen design
Smoking: Brudens fars gamle smoking, i fargen midnight blue


Camilla Andersen finner du blant våre utvalgte bryllupsfotografer i The Notebook.