Da bruden overtok familiegården ifjor, visste hun en ting og det var at her ville hun feire sitt eget bryllup. Og slik ble det. Anne og Eirik giftet seg i Flåbygd kirke, med påfølgende fest hjemme på gården. Rustikt, men likevel tradisjonelt og elegant. Hennes barndomsvenninne Stine hos Studio Vest, var der og fanget alle de viktige øyeblikkene fra tidlig til sent.

studiovest_bryllup_1 studiovest_bryllup_9 studiovest_bryllup_28studiovest_bryllup_7studiovest_bryllup_11studiovest_bryllup_13 studiovest_bryllup_15studiovest_bryllup_17studiovest_bryllup_67studiovest_bryllup_18studiovest_bryllup_25studiovest_bryllup_35 studiovest_bryllup_34studiovest_bryllup_38 studiovest_bryllup_49studiovest_bryllup_57studiovest_bryllup_44studiovest_bryllup_68 studiovest_bryllup_50studiovest_bryllup_52studiovest_bryllup_54studiovest_bryllup_46studiovest_bryllup_55 studiovest_bryllup_70studiovest_bryllup_51studiovest_bryllup_91 studiovest_bryllup_81studiovest_bryllup_47studiovest_bryllup_64studiovest_bryllup_82studiovest_bryllup_107 studiovest_bryllup_97studiovest_bryllup_103 studiovest_bryllup_84 studiovest_bryllup_96studiovest_bryllup_120 studiovest_bryllup_93studiovest_bryllup_104 studiovest_bryllup_116studiovest_bryllup_125studiovest_bryllup_127 studiovest_bryllup_131studiovest_bryllup_128

BRUDEPARET FORTELLER:

Beste minne fra dagen: Vielsen er et stort minne for oss begge, all spenning i forkant, da dørene gikk opp og det å si ja til å leve et liv sammen.
Brudgommens beste minne for dagen var følelsen da han våknet, nå er endelig dagen her. Brudens beste minne er når vi kom tilbake til gården etter fotograferingen. Det var overveldende å se alle gjestene som stod og tok i mot oss.

Tips til andre brudepar: Velg omgivelser for bryllupsfeiringen som har betydning for dere. Husk på å skape øyeblikk med hverandre under feiringen Start på detaljene i god tid i forveien. Bruk en dyktig fotograf som foreviger dagen, feiringen og stemningen

Hva var inspirasjonen bak feiringen? Vi tok over familiegården i oktober i fjor, der bruden er 9 generasjon som eier den. Vi ønsket oss et personlig og rustikt bryllup, i omgivelser som var stemningsskapende. Min søster giftet seg også på denne låven i 2000, så jeg hadde sett potensialet den hadde, Inspirasjonen ble hentet fra blant annet pinterest og instagram.

Hvorfor Studio Vest?: Min dyktige barndomsvenninne Stine Moen som eier Studio Vest var så fantastisk snill og foreviget dagen for oss. Hun var med fra stylingen til siste slutt på festen. Vi er så takknemlige for alle de fantastiske bildene hun har skapt, der stemningen er til å føle og ta på. Dette er evige minner!

LEVERANDØRER:

Fotograf: Stine Moen – Studio Vest
Kjole: Cymbeline Hidaya
Sko: Dune
Hår & make-up: Irene Rinde
Brudgommens antrekk: Hugo Boss
Brudebukett & blomster: Min flott venninne Birte Marie Hindrum Tveit
Mat: Kokk Arne Gjellerud og medhjelper Jack Hedstrøm var innleid for dagen.
Selskapslokaler: Låven på egen gård
Bord, stoler, dekketøy og toalett: Strengen Event


Studio Vest finner du blant våre utvalgte bryllupsfotografer i The Notebook.