19_khc_479_dsc3025

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til MINT & LOVE som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva Marie og MINT & LOVE sier om seg selv og hva hun tilbyr innen bryllupsfotografering:

“Eg digger bryllup.

Som bryllupsfotograf prøver eg alltid å fange essensen i akkurat deres dag. Som regel innebærer det ein god miks av fotojournalistikk, noe meir klassisk portrett og alltid ein god dose eksperimentering.

Eg foretrekker bryllup der eg er med og følger dere frå tidlig om morgonen til seint på natt. Mye av dagen finnes i dei små øyeblikka og alle detaljene dere har brukt så mykje tid på, men som så fort blir glømt. Skjelvende øving på talen mens håret ditt blir stylet. Påkledning av sko og kjole. Fnisende venninner som drikker bobler. Rørte foreldre. Det første øyeblikket dere ser hverandre. Den nydelige maten. Tårer fremkalt av vakre taler. Kreative og personlige dekorasjoner. Kutting av kaka og eit dansegulv i fyr og flamme. Feiring av kjærleiken er ganske så fantastisk og fortjener å bli veldokumentert.

For meg er kjemi viktig og eg ønsker derfor alltid å ha ein «kaffeprat» enten i Oslo eller via Skype i forkant av dagen for å snakke om dere og forventningene før dagen. Eg bur i Oslo, men elsker å reise så om bryllupet blir i Italia, Tromsø, Sverige eller Hawaii blir eg gjerne med på turen.”

/Marie

Ønsker du å vite mer om MINT & LOVE – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos Norwegian Wedding Magazine og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.