114

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til SHOT BY SKEIE som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva Ida og SHOT BY SKEIE sier om seg selv og hva hun tilbyr innen bryllupsfotografering:

Hei!

 Jeg er Shot by Skeie!

Jeg jakter på å fange det spesielle øyeblikket, det riktige lyset og kjemien mellom de to. For tiden jobber jeg som freelance fotograf med base på vestlandet hvor jeg i hovedsak tar oppdrag fra forventningsfulle brudepar både i inn og utland.

 Jeg startet min fotokarriere som fotograflærling ved Luftforsvarets Mediesenter. Videre har jeg studert markedsføring ved blant annet ved Bond University i Australia, UC Berkleley i California og jobbet med kommunikasjon ved den Norske Ambassaden i Washington DC.

Jeg har også jobbet med prosjektledelse i mediebransjen som gjenspeiles i måten jeg arbeider på. Jeg har reist som fotograf i Kina, Korea, Singapore og Australia hvor jeg har jobbet med anerkjente fotografer som har påvirket mitt uttrykk.

Jeg anser god dialog mellom meg som fotograf og brudeparet som det viktigste kriteriet for en suksessfull fotoshoot. Før hver fotografering blir jeg kjent med paret for å kunne planlegge en unik fotograferingen som gjenspeiler paret best.

Ring meg gjerne for en hyggelig prat og mer informasjon.

Hilsen, Ida Marie Skeie

Ønsker du å vite mer om SHOT BY SKEIE – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.