Vi elsker vinterbyllup her hos NWM, og kan faktisk aldri få nok av dem – og hva er vel bedre enn å starte sesongen med dette fantastisk vakre og stemningsfulle bryllupet fra stemningsfulle og snøkledde Vemland i Sverige. Erika & Jacob ønsket å feire vinterbryllup der etter at de forelsket seg i stedet da de feiret sin første jul der sammen. Hele bryllupsfeiringen er fotografert av den like fantastiske David Schreiner.

www.davidschreinerphotography.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.com www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.com www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreinerphotography.com www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.com www.davidschreiner.com www.davidschreiner.comwww.davidschreinerphotography.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.com www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.com www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.com www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreiner.com www.davidschreinerphotography.com www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.comwww.davidschreinerphotography.comwww.davidschreinerphotography.comwww.davidschreiner.com www.davidschreiner.com www.davidschreiner.com www.davidschreiner.comwww.davidschreiner.com

 

 

BRUDEPARET FORTELLER: Erika och Jacob träffades på gymnasiet men började dejta först ett par år senare. Jacob flyttade till Upplands Väsby för jobb och hokey och samma dag som flytten gick skickade Erika av en slump ett meddelande. Efter det pratade de varje dag och till slut flyttade Jacob in.

Bröllopsplaneringen börjande direkt efter fieeriet på stranden i Australien 11 november 2014. Eftersom Erika jobbar på butiken Bröllopskällan i Stockholm har hon fått mycket tips om planering av andra brudar hon kommit i kontakt med genom jobbet, och sen hon träffade Jacob hade hon drömt om att få planera deras eget bröllop.

Vad var bäst med bröllopet? Att alla hade så kul tillsammans. Allt stämde och flöt på så bra, det var bättre än förväntningarna. Pricken över i var att vi hade otroligt fint väder, ja listan kan göras lång.

Berätta något speciellt med ert bröllop: Vi kom dit några dagar innan och stannade några dagar efteråt för att åka skidor och träffa alla vänner och gäster på ett mer avslappnad sätt.

Varför ett vinterbröllop: Vår första jul tillsammans firade vi på Vargen (festlokalen) och blev helt förälskade i lokalen och lsndskapet, det var därifrån ideen kom om ett vinterbröllop

Var det svårt att fixa bröllopet i Vemdalen från Stockholm – hur gjorde ni? Det var svårt att planera ett bröllop på annan ort. Det blev några resor dit upp för att mäta, planera, testa och ta ordentligt med bilder. Personalen på Vargens Fjällanläggning var otroligt hjälpsamma. Vi åkte upp en vecka innan bröllopet för att stämma av och åka skidor. Jätteskönt att kunna koppla av och njuta av bröllopet fullt ut.

Vilka är era bröllopstips: Börja i god tid med planeringen. Ta hjälp från familj och vänner. Ha kul och njut av dagen, den går alldelles for fort.

LEVERANDØRER: 

Fotograf: David Schreiner
Brudklänning och skor: Brudklänning sydd av bruden Skor från märket Rainbow
Brudgumskläder och skor: Smoking från Cavaliere Skor vagabond
Ringar Från hovjuvelerare gunnar Fahlström i Stockholm
Håruppsättning av Gabriella Daniele
Smink av bruden själv
Blommor: Blomsterfröknarna i Sundsvall
Festplats och middag: Vargens Fjällanläggning i vemdalen
Bröllopstårtan Klövsjö Stenugnsbageri
Musik/DJ: Tottis och Tjoppa
Häst och släde: aventyrskonverens.se
Antal gäster 56
Bröllopsresan Till colombia (för att hälsa på resten av brudens släkt)