ale_3369

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til ADRIANA EIK som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva ADRIANA sier om seg selv og hva hun tilbyr innen bryllupsfotografering:

Colombiansk sjel med en forskjellig rytme. Gift med Norge i 5 år så langt. Jeg tar fotografiyrket som en drøm som er gått i oppfyllelse som jeg nå lever av.

Gjennom bilder er det lettere å huske, dagdrømme og smile over alt som er festett til film, og som har fanget øyeblikkene til evige minner. Profesjonelle bilder er alltid en god investering, i livet, familien, kjærligheten og deg selv.

Jeg har jobbet som fotograf 3 år hos en annen fotograf. Først som lærling, deretter som fast ansatt i 2 år.  I 2012 startet jeg mitt eget studio. Jeg tar bilder av mennesker, i forskjellige stadier i livet. Min visjon er å lage bilder som får frem personligheten, stemning og livet – ikke bare som statister og et ansikt.

Alle folk er en potensiell modell, og alle har noe vakkert ved seg, selv om mange synes det er uvant å stå foran kamera. Min jobb er å skape en trygg atmosfære og ramme rundt fotograferinge som gjør at du og dere blir fornøyde og samtidig synes at det er gøy.

Ønsker du å vite mer om ADRIANA EIK – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.