ib_210

 

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til IDA BJØRKÅS som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva IDA sier om seg selv og hva hun tilbyr innen bryllupsfotografering:

Hei!

Mitt navn er Ida Bjørkås. Jeg er en livsglad, litt surrete, men utrolig blid jente, som er alt for glad i å reise. Jeg har jobbet som profesjonell fotograf siden 2011 og rett og slett elsker det.

Å få muligheten til å følge brudepar på en av de absolutt største dagene i livet deres er en lykke og en glede jeg setter svært høyt. Jeg kan være med hele dagen og fotografere alle store og små øyeblikk; fra det første trøtte gjespet om morgenen til den siste dansen om kvelden. Eller jeg kan fotografere halve dagen, vielsen eller bare de offisielle bildene.

Jeg er bosatt i Kristiansand, men fotograferer bryllup i hele Norge og utlandet. Håper å høre fra deg!

Ida

Ønsker du å vite mer om IDA BJØRKÅS – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.