may-hege-paulsen-the-notebook-36

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til MAY HEGE PAULSEN og LYCKLIGA som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva MAY HEGE og LYCKLIGA sier om seg selv og hva hun tilbyr innen bryllupsfotografering:

It is with the soul we grasp the essence of another person, not with the mind, not even the heart. – Henry Miller

Dere har tatt et valg. Det er dere to. For resten av livet. Dere elsker hverandre, og har bestemt dere for hverandre.

Når en av dere er nede drar den andre den første opp. Når den andre bobler over av entusiasme og iver, drar den den første med seg inn i gleden. Når den ene tviler, tror den andre. Dere finner roen hos hverandre, det er godt å være sammen. Når en har vært ute er det med varm kjærlighet i hjertet at den finner tilbake. Her er det rom for å være seg selv. For late morgener med frokost på sengen, for lavmælt musikk og lange pauser. Det er barføtt i gresset og hete sommerkvelder. Det er dere to. Sammen.

Disse følelsene, forbindelsen dere i mellom, kjærligheten og gleden – den er det jeg vil fange for dere. Øyeblikkene som er deres, minnene som skapes.

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale. Og kanskje kaffe. Og kanskje kake.

Ønsker du å vite mer om LYCKLIGA – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.