bilde-19-09-2016-14-17-59

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til HOEL GÅRD som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte SELSKAPSLOKALER. Vi har selv hatt gleden av å oppleve HOEL GÅRD, og alt de har å tilby:

“Det mest fantastiske sted på jord. En plass, en opplevelse som gjør at ord blir fattige – og vanskelige å finne for å beskrive hvordan Hoel Gård føles å gjeste.

Det er sjel, hjerte og historie i hver krok, med en unik service og generøsitet hos vertskapet som er en særs sjelden vare. Maten er et like fantastisk kapittel for seg, hvor kvalitet og kortreist er en selvfølge. Her tilfredstilles både hjerte, sjel, gane og mage. Perfekt for alle typer bryllup i både stil og størrelse pga alle mulighetene denne eiendommen og deres bygninger kan tilby. Og ikke minst den perfekte ramme for workshops, kurs og konferanse.

Selv kaller de Hoel Gård, for en perle ved Mjøsa: Vi sier etter å ha opplevd vertskapet og Hoel Gård personlig; Hoel Gård; en perle i Norge, Skandinavia og verden. Et sted som må oppleves, minst en gang i livet. Dette stedet kryper under huden på deg – og sitter i hjertet for alltid.

Mer perfekte omgivelser for å feire kjærligheten må man lete lenge etter. Hoel Gård ligger kun halvannen time fra Oslo og omegn, på Nes halvøya i Ringsaker, som omtales som Norges svar på Toscana, og det er lett å forstå hvorfor. Det er et unikt stykke Norge som ligger der og skuer utover Mjøsa.

Eiendommen, naturen, bygningene, arkitekturen, historien, rommene, interiøret, hagen, trærne, og Norges lengste Linde allè, gjør alle inntrykk, men det er vertsskapet Per Eilif og Vigdis som skaper denne uimotsåelige atmosfæren, som føles som en varm god klem fra ankomst til avreise. Aldri har det å være på besøk, føltes mer som å komme hjem.

Herskapelig & Jordnært, på alle riktige måter.”

Lisa, redaktør Norwegian Wedding Magazine


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.