Ingenting er gøyere enn når vi kan vise frem vakre steder i Norge, kombinert med kjærlighet og vakre bilder. Når du legger til følelser og stemning, er det full pott for oss. I tillegg er vi svake for vinterbryllup, og det autentiske som viser at det meste blir sepktakulært og vakkert, selv uten solnedgang og høye fjelltopper, i brukt vintage brudekjole fra 40-tallet, og ikke nødvendigvis ny design (selv om vi elsker det også, but you get the idea…). NWM digger det meste av alt, but our soft spot er naturlig, ærlig og brudepar som virkelig feirer utifra sin egen personlighet og sitt eget hjerte, og det gjorde helt klart Lise & Max nå i vinter. De feiret en helg med venner og familie på historiske & stemningsfulle Hoel Gård, som er et sted alle bør oppleve en eller annen gang i livet. Med de omgivelsene som ramme for bryllup er det meste gjort. Dyktige Nordica Photography var der og fanget denne magiske dagen akkurat slik den fortjener. Og når det er i dette distriktet undetegnede selv har sine røtter og kommer fra, blir det ekstra spesielt. Nes halvøya og Mjøsa var mitt barndoms paradis, og det er om enda vakrere sett med voksne øyne. Kommende brudepar, la dere forføre av Lise & Max sin fantastiske bryllupsfeiring.

http://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.com http://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.com http://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.comhttp://nordicaphotography.com

BRUDEPARET FORTELLER:

Beste minne fra dagen: Vielsen ble akkurat så uformell og personlig som vi hadde ønsket, ikke minst fordi det blant våre gjester fantes en dommer med vigselfullmakt. Ekstra stas når en av våre venner gjennomførte og ledet seremonien. Vi hadde også flere innslag fra andre venner og familie, og vielsen ble avsluttet med litt skikkelig dansemusikk på vei ut av salen. Fotograferingen var et godt minne, selv om vi kom stivfrosne tilbake til bryllupet etter fullført shoot.

Festmiddagen ble holdt i en mindre bygning som ikke hadde plass til så mye mer enn langbordene og de 112 gjestene. At det var lavt under taket bidro godt til å få en uformell og festlig stemning, som passet godt med våre ønsker for stilen på selskapet.

Dansegulvet sitter også igjen som et av de beste minnene fra dagen, med full trøkk helt fra det åpnet etter middagen til nachspieltid kl. 03. God stemning, masse slagere fra DJen, og ikke minst gjentatt crowdsurfing på både brud og brudgom.

Tips til andre brudepar: Å ha muligheten til å arrangere bryllup over en hel helg var fantastisk, og opplevdes litt som en stor hyttetur med alle våre beste venner og familie. Vinterbryllup kan virkelig anbefales. Alt vintervær er jo sjarmerende på sin måte, mens å være redd for regn før et sommerbryllup er kjipt uansett. Så i praksis eliminerte dette et stort stressmoment for oss. Det ble veldig fint og stemningsfullt snøvær utover kvelden etter middagen.

Inspirasjonen bak feiringen: Valget av Hoel Gård som lokasjon ble etterhvert naturlig. Vi hadde to kriterier for dette valget, nemlig omgivelser og vertskap. Hoel Gård har storslagne og flotte omgivelser og hus, som en virkelig herregård. Viktigst for oss var likevel at Hoel også har et meget dedikert vertskap med et personlig eierskap til service, som sørget for at feiringen ble fantastisk og knirkefri. Vi hadde ingen spesiell forbindelse til Hoel Gård eller Nes i forkant av bryllupet – men det har vi virkelig nå!

Hvorfor de valgte dere Nordica som fotograf? Valget av bryllupsfotograf var ingen enkel oppgave, og vi la ned mye arbeid i å gjøre oss kjent med tilgjengelige leverandører. Vi ble kjent med Nordica som bryllupsfotografer gjennom et vennepar av oss, som brukte dem i sitt bryllup en stund før vårt eget. Vi hadde mange dyktige fotografer og gode alternativer på shortlist, men det var noe spesielt med Nordicas stil og preg som gjorde at det til slutt ble et enkelt valg. Først og fremst tenker vi på dette som dramatiske bilder, naturlige farger og kreativ bruk av lys. Vi er dypt imponert over det arbeidet Nordica har gjort for oss; ikke bare med kvaliteten på bildene og historien de forteller, men også med deres evne til å fange så mange forskjellige mennesker og øyeblikk gjennom dagen. I årene som kommer er det nettopp bildene fra Nordica som setter oss i stand til å gjenoppleve vår store festdag akkurat slik som den var.

LEVERANDØRER & INFO:

Brudepar: Lise & Max
Bryllupsfotograf: Nordica Photography
Sted: Hoel gård, Nes på Hedmark
Blomster: Brumunddal Blomster
Brudekjole: Silver Moon Chicago
Frisør: Janne Opstad Eriksen


Hoel Gård og Nordica Photography finner du blant våre utvalgte leverandører i The Notebook.