hjerteklikk_bryllupsfoto_weddingblogg_003

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til HJERTEKLIKK som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva NICKI sier om seg selv og hva han tilbyr innen bryllupsfotografering:

Bryllupet kommer til å være dagen som for alltid trekker frem smil om munnen og varme i hjertet.

De små øyeblikkene en slik dag byr på betyr så mye senere i livet.

La oss bevare noen av minnene i en bryllupsreportasje, slik at når alt er over gir bildene dere noe å se tilbake på. Dagen flyr av gårde, sørg for å nyte hvert sekund.

Vi hjelper dere med å ta vare på minnene! Vi kan tilby dere en unik mulighet til å dokumentere bryllupet på best mulig måte. Vi ønsker at bildene skal gjenspeile deres personlighet og bryllupets særpreg, det være seg det romantiskt klassiske, det enkle eller det utradisjonelle. Dessuten skal dere slappe av og nye øyeblikket og ikke måtte tenke på det praktiske denne spesielle dagen.

 Vi liker å bruke naturlig lys – det enkle er ofte det beste, vi jobber med dokumentar stil og har jobbet med fotografi som håndverk i mange år, og har lang erfaring i å tilrettelegge etter kundens ønske.

 Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i ditt liv – en dag du vil skal være perfekt!

Ønsker du å vite mer om HJERTEKLIKK – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.