Oh how we love the modern vibe! Og dette super stylishe og kule city bryllupet fra Oslo av dyktige Michaela Klouda skuffer ikke på noen som helst måte. Helga & Kristoffer giftet seg i mai, og holdt både festen og vielsen på Stratos. Inspirasjonen deres var gjestene, og ønsket om å lage en fest og feiring hvor alle koste seg og slappet av. La deg inspirere av de vakre bildene og den store dagen til Helga & Kristoffer.

michaela_klouda_photography-115 michaela_klouda_photography-105michaela_klouda_photography-102michaela_klouda_photography-104michaela_klouda_photography-116michaela_klouda_photography-108michaela_klouda_photography-111michaela_klouda_photography-110michaela_klouda_photography-109michaela_klouda_photography-113michaela_klouda_photography-112michaela_klouda_photography-117michaela_klouda_photography-125michaela_klouda_photography-121michaela_klouda_photography-126michaela_klouda_photography-129michaela_klouda_photography-141michaela_klouda_photography-150 michaela_klouda_photography-187 michaela_klouda_photography-149 michaela_klouda_photography-186 michaela_klouda_photography-154 michaela_klouda_photography-142michaela_klouda_photography-138michaela_klouda_photography-162michaela_klouda_photography-146michaela_klouda_photography-174michaela_klouda_photography-166michaela_klouda_photography-133michaela_klouda_photography-177michaela_klouda_photography-134michaela_klouda_photography-145michaela_klouda_photography-151michaela_klouda_photography-169michaela_klouda_photography-144michaela_klouda_photography-170 michaela_klouda_photography-160michaela_klouda_photography-159michaela_klouda_photography-155michaela_klouda_photography-185michaela_klouda_photography-132michaela_klouda_photography-180 michaela_klouda_photography-147michaela_klouda_photography-136michaela_klouda_photography-179michaela_klouda_photography-193 michaela_klouda_photography-190michaela_klouda_photography-189 michaela_klouda_photography-192michaela_klouda_photography-137

BRUDEPARET FORTELLER: Bryllupet vårt var den kuleste festen vi har hatt! Vi fikk samlet alle gode venner og familie til en stor feiring på Stratos, midt i Oslo. Dagen inneholdt noen av de tradisjonelle elementene, men var også en fest som reflekterte hvem vi er. Et av de beste minnene er musikken under vielsen. «Into my arms» av Nick Cave og «Just can’t get enough» av Depeche Mode, nydelig fremført av Signe Marie Rustad. Det var også mange fantastiske taler som vi kommer til å huske.

Noe av det vi var mest fornøyd med, var hvor mye vi klarte å slappe av og kose oss under bryllupet. Husk at dagen går fort, så det er viktig å nyte den!

Etter middag og kake, var vi var heldige og hadde noen skikkelig gode DJer som etterhvert lurte alle ut pådansegulvet. Vi fikk et morsomt taktskifte fra kakespising til brudevals med «Voi Voi» av Nora Brockstedt til Todd Terjes «Inspector Norse».

Inspirasjonen vår var mye gjestene, og hvordan vi selv ønsket at dagen skulle være. Etter at vi bestemte oss for å ha bryllupet på Stratos var det også enklere å se for oss hvordan vi ville ha det. Vi bestemte oss for å ha vielse og fest på samme sted, og det fungerte veldig bra. Ellers koste vi oss med å sette opp bordplaner, og vi brukte mye tid på å tenke på hvem som kom til å finne tonen. Vi ville at alle skulle kunne slappe av og kose seg, og det tror vi alle gjorde.

Som fotograf ønsket vi oss noen med god erfaring, og som hadde en portefolio med bilder vi likte. Michaela var veldig hyggelig og proff da vi møtte henne første gang, og vi ser på bildenenå i ettertid at hun også forstod hva vi ønsket.

LEVERANDØRER & INFO:

Brudepar: Helga & Kristoffer
Dato: 14. mai 2016
Sted: Oslo
Bryllupsfotograf: Michaela Klouda
Location: Stratos
Brudekjole: Jenny Packham
Sko Helga: Pura Lopez
Øredobber: Sandberg Sweden
Dress/skjorte/sløyfe: Filippa K
Sko Kristoffer: Filippa K
Hår og sminke: Frida fra Gevir
Blomster & brudebukett: Interflora Marihøna, Elverum
Kake: Sverre Sætre


Michaela Klouda finner du blant våre dyktige og utvalgte bryllupsfotografer i vår online bryllupsguide The Notebook.