Herlig sprudlende, personlig, og unikt bryllup fra vakre Voss, da Kathrine & Bjarte giftet seg 25. juni ifjor på Hefte Gard. Den dyktige fotograf duoen i Wide in Wonder var med fra tidlig til sent og fanget og dokumenterte stort og smått på deres helt spesielle måte. Her er det bare å la seg inspirere for kommende par, og for andre å glede seg over et fargerikt bryllup.

eksport til NWM-9eksport til NWM-2eksport til NWM-67 eksport til NWMeksport til NWM-4eksport til NWM-8eksport til NWM-11eksport til NWM-7eksport til NWM-74eksport til NWM-12eksport til NWM-9eksport til NWM-63eksport til NWM-13eksport til NWM-3eksport til NWM-14eksport til NWM-16eksport til NWM-20eksport til NWM-22eksport til NWM-26eksport til NWM-24eksport til NWM-28 eksport til NWM-15eksport til NWM-30eksport til NWM-8eksport til NWM-35eksport til NWM-50eksport til NWM-7eksport til NWM-56eksport til NWM-43eksport til NWM-89eksport til NWM-51eksport til NWM-45eksport til NWM-40eksport til NWM-59eksport til NWM-70eksport til NWM-71eksport til NWM-53eksport til NWM-73eksport til NWM-92eksport til NWM-91eksport til NWM-75eksport til NWM-60eksport til NWM-31eksport til NWM-12eksport til NWM-36eksport til NWM-65eksport til NWM-44eksport til NWM-41eksport til NWM-37eksport til NWM-14eksport til NWM-32eksport til NWM-88eksport til NWM-80eksport til NWM-47eksport til NWM-85eksport til NWM-76eksport til NWM-78eksport til NWM-46 eksport til NWM-84 eksport til NWM-39

Beste minne: Vi hadde en fantastisk dag! Det er vanskelig å plukke ut ett bestemt minne som det beste. Øyeblikk som vi først så hverandre i kirken, noen stjålne minutter alene ved bassengkanten etter middagen og alle de flotte talene må likevel fremheves.

Inspirasjon bak feiringen: Når det gjelder inspirasjonen til feiringen var vi veldig enige om at vi ikke ville ha et ”sukkersøtt” og rosa prinsessebryllup, men at dagen og fargene skulle representere oss begge. På Voss vokser det mye prestekrager om sommeren, og det ble på denne bakgrunn veldig naturlig å velge fargene gul, grønn og hvitsom et slags fargetema. Vi ønsket også å gjøre så mye som mulig selv, og å skape en høytidelig men uformell atmosfære for festen. Med utgangpunkt i et bilde Kathrine fant på internett, ble det på denne bakgrunn blant annet sydd duker, laget urtesalt til bordkort, og laget etiketter til hjemmebrygget øl.

Tips til andre brudepar: Våre tips til kommende brudepar er å begynne tidlig – det er godt med alt somer gjort og vi kan love at det uansett blir nok å gjøre i ukene før selve dagen.Forsøk også å ha det kjekt under planleggingen og organiseringen, og fordel ansvaret slik at hver av partene har hovedansvaret for noe. Kommunikasjon er – som alltid i et forhold – nøkkelen til suksess.

Valg av fotograf: Vi valgte Wide in Wonder som vår fotograf både fordi Kathrine kjente Stian litt fra tidligere, og fordi de tok fantastiske bilder i et bryllup hvor Kathrine varforlover i 2015. Stian og Kristine er flotte mennesker og dyktige fotografer. De er flinke til å få deg til å slappe av foran kamera, og de har en egen evne til å fange de magiske øyeblikkene. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med valg av fotografer til dagen vår.

LEVERANDØRER & INFO: 

Bryllupsfotograf: Wide In Wonder
Brudepar: Kathrine & Bjarte
Dato: 25. juni 2016
Brudekjole: Candy Anthony
Selskapslokaler: Hefte Gard
Mat: Hilmars kokkeri
Dress: Tiger of Sweden
Blomster: Blomstertorget, Amfi – Voss


Wide in Wonder finner du blant våre utvalgte bryllupsfotografer i The Notebook.