Siv Laila og Thomas valgte å feire bryllup en hel helg etter å ha vært sammen i nesten 15 år. De samlet venner & familie i Siv Laila sin hjembygd, og laget fest en hel helg til endes. Vi ser at dette blir mer og mer vanlig; nemlig det å ville ha mer samvær med sine nære og kjære når man feirer kjærligheten og det er noe vi her i redaksjonen ønsker hjertelig velkomment. Siv Laila var strålende vakker i sin Cecilie Melli kjole, med lekkert tilbehør, en moderne brud og et særdeles stilig brudepar. Fantastiske Michaela Klouda som du finner blant våre utvalgte bryllupsfotografer, var deres respektive bryllupsfotograf, og med det presenterer vi deres nydelige bilder og vakre feiring i spektakulære Sogndal. Nyt!

bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-194 bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-113bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-123bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-118bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-115bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-107bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-106bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-112bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-111bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-119bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-127 bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-128bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-136bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-137bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-141bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-132bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-130bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-142bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-145bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-149bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-155bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-152bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-156bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-159bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-165bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-161bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-184 bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-169bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-174bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-176bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-168bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-196bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-101bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-179bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-173bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-172bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-190bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-185bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-195bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-108bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-102bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-166bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-197bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-198bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-205bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-178 bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-208bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-209bryllup_sogndal_michaela_klouda_photography-207

BRUDEPARET FORTELLER: Etter å ha vært sammen i nesten 15 år ble vi forlovet i New York i mai 2015 og dermed starten planleggingen av bryllupet. Vi var begge enige om at vi ønsket et bryllup hvor vi samlet nærmeste familie og venner til en STOR fest. Vi ønsket også at det skulle bli noe mer enn en fest en lørdag og så for oss en bryllupshelg.

I Siv Laila sin hjembygd ligger Tørvis Hotell, et lite familiedrevet hotell med historie langt tilbake. Stedet ligger idyllisk til i Marifjøra ved Sognefjorden og i et område som har mye å by på av natur og opplevelser. Vi kjente godt til hotellet fra tidligere og vi ble fort enige om at dette kunne gi oss den perfekte rammen for bryllupshelgen. Intimt hotell, med fantastisk god service og som er gode på mat og vin noe som også var svært viktig for oss.

En del gjester ønsket å oppleve mer av stedet/distriktet og ankom hotellet allerede torsdag kveld. Da hadde også vi flyttet inn på hotellet. I løpet av fredag kom de fleste av gjestene og vi hadde lagt opp til en felles aktivitet i form av en ribtur på fjorden, noe de fleste deltok på til tross for skikkelig vestlandsvær med regn og langt under normal august temperatur.

Fredag kveld inviterte vi så gjestene på fingerfood og god drikke. Det var en hyggelig seanse som gjorde det mulig for kjente og ukjente å møtes og “varme opp” til dagen etter. Vi tror dette var en fin icebreaker og noe som var med på å gjøre stemningen ekstra god på lørdag. Vi hadde med oss DJ som spilte kuul lounge musikk, noe som også satte en ekstra spiss på stemningen.

Så var vi klare for selve bryllupsdagen. Vi hadde valgte en liten intim kirke kort vei fra hotell. Vi har mange gode minner herfra som blant annet prestens flott tale til oss, samt nydelig musikk i kirken med sanger vi hadde valgt ut. Det var “You raise me up” (av Rolf Løvland) og “Fordi eg elskar deg” (Bob Dylan oversatt til norsk av Bjarte Hjelmeland). Vi hadde ønsket annen musikk en den tradisjonelle til utmarsj og valgte da en norsk versjon av “The Prayer” (Sager, Testa og Renis). Det var helt fantastisk å gå sakte ned kirkegulvet med musikken og vokal i bakgrunn, virkelig et av dagens høydepunkter.

Middagen ble noe lengre enn planlagt, noe som vel ofte er tilfellet selv om man er sikker på at man har lagt en god tidsplan. Men når det er sagt, så hadde vi en utrolig flink toastmaster, mange fantastiske taler og god underholdning som gjorde at tiden bare fløy. Maten smakte også fortreffelig. Vi gjorde unna kaker og bryllupsvals ganske raskt etter middagen for å få i gang festen med musikk fra DJ. Og fest ble det, brudeparet holdt ut til tidlig neste morgen. Vi ønsket ikke å gå glipp av et minutt!

Vi hadde en fantastisk helg og sitter igjen med et nydelig minne for livet. Vi var opptatt av å planlegge godt slik at vi slapp å stresse når helgen først kom. Det gjorde sitt til at vi kunne slappe av og bare nyte. Vi laget blant annet en webside for å formidle informasjon til gjestene, det sparte oss for mange mail fram og tilbake. Vi brukte tid på bordplassering for i best mulig grad sette de “rette” menneskene sammen, noe vi føler vi lykkes godt med. Vi hadde mange gode hjelpere som bisto oss med ulike oppgaver som pynting av kirke, bord etc, så delegering er viktig.

Vi er veldig fornøyde med at vi valgte å utvide bryllupet til å vare en hel helg, da fikk vi bedre tid til å nyte opplevelsen og gjestene fikk tid til å bli kjent og det ble en helt utrolig god stemning.

Vi brukte mye tid på å finne den rette fotografen, spesielt bruden brukte timer på nettet for å sjekke ut. Michaela skilte seg tidlig ut med sine stemningsfulle bilder. evne til å formidle øyeblikk og bruk av naturlig lys.. Michaela er profesjonell, ryddig og klar, rett og slett veldig grei å forhold seg til, noe som er noe vi satte stor pris på. Det var helt fantastisk å motta alle de utrolig flotte bildene, det å kunne sette seg ned noe uker etter bryllupet å gjenoppleve helgen på nytt gjennom hennes linse var en opplevelse. Vi anbefaler på det sterkeste å ha med en fotograf som følger hele bryllupet og vi anbefaler Michaela på det sterkeste.

LEVRANDØRER & INFO:

Brudepar: Siv Laila og Thomas
Dato: 13. august 2016
Sted: Marifjøra
Bryllupsfotograf: Michaela Klouda
Location: Tørvis Hotell
Brudekjole: Cecilie Melli
Sko Siv Laila: Christian Louboutain
Øredobber: Diamantøredobber, vintage Blomqvist kunsthandel
Smoking/skjorte: Skreddersydd hos Skabo i Bygdøy Allé
Sko Thomas: Crockett and Jones
Klokke Thomas: IWC Portugieser Seven Days reserve
Mansjettknapper: Chopard
Hår og sminke: Kitija Ievina og Iselin Solbakken, Lux House Sogndal
Blomster & brudebukett: Nybø Gartneri, Sogndal


Michaela Klouda finner du blant våre utvalgte bryllupsfotografer i vår online bryllupsguide The Notebook.