bryllupsmesse-IGpost

Det er med stor glede vi ønsker velkommen til vår bryllupsmesse på House of Oslo, den tiende i rekken. Så derfor hold av lørdag 4. mars.

Kl. 10-18 denne lørdagen vil du møte spennende utstillere hos oss. Du må selv ordne brud/brudgom/partner, men alle andre ting kan du få tips og råd til hos oss denne lørdagen.

En samlet oversikt over utstillerne finner du på vår nettside House of Oslo.

2

Illums Bolighus har flere aktiviteter og konkurranser denne dagen, bl.a. dette: Seks flotte bryllupsbord vil være dekket opp på plan 4. Stem på det bordet du synes er finest. Er det bordet som får flest stemmer, trekkes én av dere ut som vinner av alt bordet er dekket med! Stem på din favorittbryllupsseng, og vinn flott sengesett fra Lexington. Det vil være besøk av ulike leverandører og gode tilbud i avdelingene. Og ikke minst: Alle som leverer gavelisten sin i Illums Bolighus den lørdagen, er med i trekning av flotte premier så fort noen handler fra den. Det er premier for nærmere 100.000 kroner som skal deles ut!

12_01_Thuesen_Jensen_02 kopi

Vika Sov & Bad vil gi de 200 første handlende goodiebags, og det vil være gode tilbud i butikken denne lørdagen. Hos Habitat vil det også være goodiebags til utvalgte kunder, i tillegg vil alle handlende være med i konkurransen om en stor, flott premie. Stikk innom vår stand på plan 4 for å få litt forfriskende Lorina lemonade. Her vil det også loddes ut en vinnerpakke bestående av premier fra våre utstillere og butikker.

IB_Georg_Jensen_11_01_0015 kopi

Velkommen til alle vordende brudepar, bryllupsgjester, forlovere, venner og familie til brudepar – og alle andre som vil oppleve en fin lørdag hos oss. Her kan alle bli inspirert – med eller uten giftering.


PS! Det er ingen påmelding, og gratis inngang, les mer HER.