May Hege Paulsen Lyckliga Northern Dreams-106

I tradisjonen tro, har vi i år igjen en fantastisk giveaway fra vårt utvalgte medlem i The Notebook; den kuleste og mest kreative blomsterbutikken, nemlig EUCALYPTUS i Sarpsborg. Ikke bare er butikken en estetisk nytelse, men innehaver er en særdels dyktig blomsterbinder, med sans for det moderne, personlige & unike, noe som gjenspeiler seg i hennes vakre arbeid, som er en glede for sjel og hjerte – og ikke minst øyne(!). Vi er så stolt over å kunne samarbeide med slike kreative & dyktige artister i bransjen, og har hatt flere prosjekter sammen. Det siste ser du bilder av her i denne posten. For å se flere bilder fra denne shooten og disse vakre blomsterkreasjonene, klikk deg in HER.

Og med det sagt; nå har altså DU muligheten til å være den superheldige vinneren av en enestående vakker & personlig brudebukett, inklusiv fraktfri levering. Brudebuketten har en verdi på inntil kr. 4 500.-.

May Hege Paulsen Lyckliga Northern Dreams-140

Hvordan kan jeg bli med?

Enkelt, du gjør bare følgende:

– Legger igjen en kommentar her i denne bloggposten, med når og hvor du skal gifte deg, og forteller oss hvordan din drømmebukett ser ut og/eller hvordan ditt frieri var. Vi elsker å høre om romantiske frierier, spesielt i anledning Valentine’s dagen.

Husk å legge ved kontaktinformasjonen, for at kommentaren skal være gyldig.

Vinneren trekkes her på bloggen på selveste Valentines Day den 14. februar.

Giver av denne giveawayen er EUCALYPTUS, til en samlet verdi på kr. 4 500.-.

IMG_7922
ALLE BILDER: BRUDEBUKETT, KRANS & BLOMSTER LAGET AV INA HOS EUCALYPTUS / STYLING: NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE – FOTO: May Hege Paulsen – Lyckliga (de to øverste)  og Live Alive Studio (De to nederste).

IMG_8285

Ønsker du å få vite om våre giveaways og nye bloggposter først? Meld deg da på vårt nyhetsbrev, så får du det siste nye først, rett i mailboxen din. Du finner link øverst i høyre hjørne på bloggen. Se flere bilder av av blomster av Eucalyptus HER.