Vakker bryllupsfeiring fra kuleste Månefisken i Oslo av flinkeste Camilla Andersen, som du finner blant våre utvalgte bryllupsfotografer i The Notebook. Brudeparet hadde allerede giftet seg på Tinghuset en tid tilbake, og ønsket derfor en enklere seremoni, med påfølgende fest for å feire kjærlgheten.

C&Z @millifoto-40C&Z @millifoto-15C&Z @millifoto-4C&Z @millifoto-36C&Z @millifoto-16C&Z @millifoto-23C&Z @millifoto-26C&Z @millifoto-29C&Z @millifoto-31C&Z @millifoto-32C&Z @millifoto-20C&Z @millifoto-28C&Z @millifoto-52C&Z @millifoto-34C&Z @millifoto-49C&Z @millifoto-53 C&Z @millifoto-48 C&Z @millifoto-45C&Z @millifoto-54C&Z @millifoto-57C&Z @millifoto-42C&Z @millifoto-35C&Z @millifoto-60C&Z @millifoto-37C&Z @millifoto-74C&Z @millifoto-58C&Z @millifoto-27C&Z @millifoto-65C&Z @millifoto-94C&Z @millifoto-71C&Z @millifoto-76C&Z @millifoto-77C&Z @millifoto-78C&Z @millifoto-85C&Z @millifoto-82C&Z @millifoto-86 C&Z @millifoto-91

BRUDEPARET FORTELLER:

Vårt beste minne fra dagen: Vårt beste minne fra dagen var å ankomme Månefisken og gå nedover midtgangen sammen, med alle venner og familie til stede. Stemningen i rommet da, den kommer vi aldri til å glemme. Å danse brudevalsen var et annet flott minne. Talene gjorde også kvelden helt spesiell.

Tips til andre brudepar: Planlegg sammen, og gjør dagen akkurat slik dere ønsker den. Vi valgte for eksempel noen utradisjonelle sanger som betyr mye for oss til vielsen. Invester i en dyktig fotograf som er med hele dagen og kan dokumentere de spesielle øyeblikkene, slik at dere har masse bilder å drømme dere tilbake med i etterkant. Husk å avklare hvilke rettigheter dere har til å bruke bildene, leveringstid, og hvor mange bilder dere skal få. Vi valgte også å gjøre fotograferingen av brudeparet og forloverne før vielsen, slik at vi hadde god tid til å være sammen gjestene, mingle, drikke sjampanje og nyte dagen i tiden mellom vielsen og middagen. Det angret vi ikke på. Å servere nattmat var også noe vi er glade for at vi gjorde, da var alle gjestene veldig sultne igjen. Inspirasjonen bak feiringen: Vi ønsket en personlig feiring med en tvist, der norsk, amerikansk og afghansk kultur møttes. Det kom gjester fra hele verden, så vi ønsket også å vise fram noe av det historiske Oslo. Derfor valgte vi Månefisken på historiske Sagene, som virkelig var en nydelig ramme for dagen. Været var perfekt og vi kunne være både inne og ute hele kvelden. Vi hadde allerede viet oss på Tinghuset et par måneder i forveien, så Zubairs storebror ledet en personlig og rørende vielse på Månefisken. Det satte standarden for dagen, hele veien hadde vi hjelp av flotte venner og familie til å sette et personlig preg på dagen, fra diktlesning og sang under vielsen, kakebaking og tradisjonelle mandelsnacks, til taler og afghansk dans som underholdning. Det var en miks av flere kulturer og tradisjoner i den historiske rammen på Månefisken. En perfekt dag!

Hvorfor vi valgte Camilla Andersen som fotograf: Vi valgte Camilla som fotograf etter vi hadde sett bildene hennes fra et annet bryllup. De var så naturlige og stemningsfulle, og vi ønsket å fange slike øyeblikk fra vårt eget bryllup – og det fikk vi!! Hun gjorde en utrolig god jobb, helt fra planlegging til overlevering av bilder. Vi møtte Camilla på forhånd på Månefisken for en befaring og hun hadde flere forslag til steder å ta bilder før vielsen. Vi valgte å gjøre fotograferingen før vielsen i botanisk hage i Oslo. Det ga en flott og naturlig ramme, med mange muligheter for ulike utrykk. Camilla var sammen med oss hele dagen og kom godt overens med gjestene. Vi har så mange utrolig flotte og stemningsfulle bilder og de bringer oss rett tilbake til dagen slik den var. Vi anbefaler henne gjerne til andre!!

LEVERANDØRER:
Brudepar: Caroline og Zubair
Dato: 9. juli 2016
Fotograf: Fotograf Camilla Andersen
Frisør og MUA: Gevir 
Selskapslokaler: Månefisken
Catering: KokkCoop
Kaker: Bryllupskaken var fra Pascal, fruktterte fra Kristines
Blomster: Bellis Blomster
Brudekjole: Jesus Peiro


Camilla Andersen finner du blant våre dyktige og utvalgte bryllupsfotografer i vår online bryllupsguide The Notebook.