Bryllup på Rådhuset, trenger overhodet ikke være en mindre stylish happening enn kirkebryllup, eller andre vielsesformer. Carrie Bradshaw udødeliggjorde det, thank goodness, og mye stil og personlighet preger denne type bryllup. Det kan være akkurat så elegant, eller avslappet som du vil. For mange gior det også større rom for utfoldelse. Og som noen sier; Nothing fancy, just love – pure love.

bridal 1

Superstylish brud i dress, og sko fra Alexander Wang, og brudgommens dress fra Zara, som også er helt i tiden. De giftet seg i Beverly Hills Courthouse. Christine Doneé Photography fotograferte den store og intime begivenheten. Via I Take You.

city7

Left: New York, Melissa Kruse Photography Right: San Francisco City Hall Wedding, Rebecca Wilkowski Photography

city12

Left: This Love of Yours Right: San Francisco City Hall Wedding, Melanie Duerkopp via Apartment Therapy

city5

Anna Alexia Basile via Refinery

San_Francisco_City_Hall_Wedding_photographer-01San_Francisco_City_Hall_Wedding_photographer-02San_Francisco_City_Hall_Wedding_photographer-04san_francisco_city_hall_wedding-05san_francisco_city_hall_wedding-02san_francisco_city_hall_wedding-07 san_francisco_city_hall_wedding-09

All above: Blueberry Photography

city4

This Love of Yours Photography

city13

Left: Style Photo Right: Jennifer März via Frieda Therés

city8

Left: Anna Delores Photography Right: Vivian Chen

city9

Left:Blueberry Photography Right: Deann B Photography via Preowned Wedding Dresses

San Francisco City Hall er vel den som er mest fotografert, eller iallefall er mest synlig der ute på www. Men det finnes utallige vakre, unike, små, store kule og orginale Rådhus rundt i verden, og vi gleder oss hver gang vi ser disse brylluppene som alltid er så unike.