Vi har snoket litt rundt på nettet og hentet frem noen av de hotteste brud – og bryllupstrendene som blir å finne for inneværende bryllupsår. siste par årene har vist at individualitet og det å tenke utenfor den berømte boksen blir noe flere og flere også gjør her i landet og Skandinavia og ikke bare ellers i verden. So here goes for hva flere emdier mener vi kommer til å se mye av fremover:

bridal offshoulders 5

Det søkes faktisk 158% mer etter kjoler  uten skuldre på Pinterest i år enn tidligere i år. Vi nevnte også denn trenden her.

brudebuketter 2

Grønne buketter og grønt til dekor blir det mye av; Eucalyptus og eføy er vinnerne i år. Og ingenting fryder oss mer enn det, med tanke på en av våre utvalgte blomsterbutikker ved samme navn; Eucalyptus 

 

øredobber 2

 

lips 3

Berry lips, i alle nyanser. Men farge skal det være på leppene. Det er alltid vakkert på bilder også, og kler de aller fleste uansett hårfarge og hudfarge. I år er det bort med nude og in å vise frem leppene.duty rose 2

 

Mens leppene skal ha farge, er det Dusty Rose som dominerer som den store bryllupsfargen i år på invitasjoner og andre detaljer.

brudepikekjoler

Brudepikekjoler med print i alle slags mønstre og farger, er virkelig i tiden, og fargene tilpasses etter tema og årstid.

pink eyes

Blue suits

NWM ha alltid hatt en forkjærlighet for blå dresser, og disse er nå opp 90% på pinterest, og parkerer dermed sort som hovedfarge for brudgommen. Lysere (mørke)blå er det som gjelder for i år.

drip cakes

Nå er det drip cakes som gjelder og ikke naked cakes, Her er uante muligheter i utførelse, både for den elegante og rustikke looken på kakebordet.

brudefrisyrer

Oppsatte brudefrisyrer vil vel aldri gå av moten, men nå er det enklere og mer elegante oppsett som gjelder og ikke så mye rufsete og løse brudeoppsett. Det skal likevel være elegant og ‘ungt’.

 

Ellers er intime og små bryllup veldig i tiden, det samme er høstbryllup, som har økt betraktelig på hva folk søker etter på pinterest. Hellas og New Zealand seiler opp som en favoritt til bryllupsreisen, og det samme gjelder langweekend opphold as in mini bryllupsreise (Mini Moons) til alt fra enkle hytter i skogen eller luksushotell i inn – og utland.