59

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til MARIA VATNE FOTOGRAFI som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva MARIA VATNE sier om seg selv og hva hun tilbyr innen bryllupsfotografering:

“Jeg elsker naturen, jeg elsker det som er ekte, når folk viser følelser, når vi synker inn i oss selv, når vi tør å være helt autentiske. Jeg elsker rare øyeblikk, kaffe, lav sol, å bade, hverdagsmagi, fine sanger. Jeg elsker å møte nye folk og dele historier, jeg elsker det som er mystisk, jeg elsker vind og bål og hav. Jeg synes jeg er så priviligert som kan jobbe med å fange øyeblikk av kjærlighet, nærhet, humor, frihet, intimitet og alt det andre som knytter oss sammen og som gjør oss helt perfekte – akkurat sånn vi er. Det er det som er prosjektet mitt: Å gjøre det synlig hvor vakre vi er i all vår allminnelighet, hvor kostbare de små flyktige øyeblikkene i livene vår er, og hvor heldige vi er som er omgitt av vår vakre natur. Dette er kjernen i mitt virke, og jeg håper det gjenspeiles i bildene mine.

Jeg jobber hovedsaklig på Sør-østlandet/ Oslo-området, men blir gjerne med i kofferten!”

23

Ønsker du å vite mer om MARIA VATNE FOTOGRAFI – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.