Det romantiske bryllupet ble holdt i Farsund på Sørlandet hjemme hos Sølve sine foreldre sitt småbruk. Vakker sørlandsidyll i kjærlightenes tegn. Hele dagen, den storslåtte feiringen og alle minnene ble festet på film av dyktige Line Owren Fotografi, som du finner blant våre utvalgte bryllupsfotografer. Len deg tilbake og nyt store og små øyeblikk fyllt av varme og kjærlighet fra store og små.

Elise&Solve_StudioLL-68Elise&Solve_StudioLL-1Elise&Solve_StudioLL-4Elise&Solve_StudioLL-6Elise&Solve_StudioLL-12Elise&Solve_StudioLL-18Elise&Solve_StudioLL-22Elise&Solve_StudioLL-23Elise&Solve_StudioLL-25Elise&Solve_StudioLL-29Elise&Solve_StudioLL-35Elise&Solve_StudioLL-89Elise&Solve_StudioLL-38Elise&Solve_StudioLL-91Elise&Solve_StudioLL-47Elise&Solve_StudioLL-41 Elise&Solve_StudioLL-50Elise&Solve_StudioLL-40Elise&Solve_StudioLL-73Elise&Solve_StudioLL-44Elise&Solve_StudioLL-51Elise&Solve_StudioLL-42Elise&Solve_StudioLL-82Elise&Solve_StudioLL-101Elise&Solve_StudioLL-92Elise&Solve_StudioLL-79Elise&Solve_StudioLL-48Elise&Solve_StudioLL-45Elise&Solve_StudioLL-126Elise&Solve_StudioLL-62Elise&Solve_StudioLL-87Elise&Solve_StudioLL-112Elise&Solve_StudioLL-115Elise&Solve_StudioLL-98Elise&Solve_StudioLL-85Elise&Solve_StudioLL-121Elise&Solve_StudioLL-70 Elise&Solve_StudioLL-96Elise&Solve_StudioLL-128Elise&Solve_StudioLL-83Elise&Solve_StudioLL-60Elise&Solve_StudioLL-90Elise&Solve_StudioLL-55Elise&Solve_StudioLL-143Elise&Solve_StudioLL-129Elise&Solve_StudioLL-107 Elise&Solve_StudioLL-84 Elise&Solve_StudioLL-106Elise&Solve_StudioLL-155Elise&Solve_StudioLL-157Elise&Solve_StudioLL-57Elise&Solve_StudioLL-161Elise&Solve_StudioLL-66Elise&Solve_StudioLL-135Elise&Solve_StudioLL-130Elise&Solve_StudioLL-150Elise&Solve_StudioLL-61 Elise&Solve_StudioLL-93Elise&Solve_StudioLL-145 Elise&Solve_StudioLL-80Elise&Solve_StudioLL-157Elise&Solve_StudioLL-71Elise&Solve_StudioLL-165Elise&Solve_StudioLL-163Elise&Solve_StudioLL-166Elise&Solve_StudioLL-169Elise&Solve_StudioLL-171

BRUDEN FORTELLER: Kjolen ble bestilt på zalando. Det er egentlig ikke en brudekjole, men det var den stilen jeg var ute etter. Prøvde flere brudekjoler, men synes de ble for store og tunge. Min kjole var lett som en fjær å ha på seg. Den var litt feil tilpasset meg i livet, så gikk inn en sybutikk (Bernina i Stavanger), og kjøpte et silkebånd som jeg klippet til og knyttet rundt livet.

Skoene som jeg brukte på vielsen er av merket “Stockholm”. En slags gammelrosa/nude farge i skinn. Brukte de litt noen dager før for å gå de inn, så de var behagelige å ha på seg på selve dagen. Resten av dagen skulle vi være på gress, og da brukte jeg noen sko jeg hadde fått av min mormor som hadde samme høyde, men hadde hel såle så jeg ikke skulle trø nedi gresset.

Var hos frisøren i Farsund som heter “Hos frisøren”. Her var mine tre forlovere og meg i tre timer før vielsen for å sminke oss og sette opp hår. Min frisør het Rubina og jeg kan ikke få rose henne nok for at hun ga oss en fin og koselig start på dagen. Hun satte opp mitt hår, mens jeg sminket meg selv. Mine forlovere sminket seg selv – og ordnet hverandre på håret. Vi fikk være på et lukket rom og hadde sprudlevin og lunsj. Kjempekoselig, god og avslappet stemning. Under prøvetimen sa frisøren til meg at jeg kunne komme dagen før for å levere fra meg brudekjole, sminke, sko og div. så jeg ikke trengte tenke på å glemme noe på selve dagen. Dette tror jeg var med på å gi meg en god natts søvn, så det vil jeg virkelig anbefale alle som har mulighet. Brudgommen brukte en dress han hadde fått skreddersydd noen år tidligere.

Brudebuketten skulle egentlig være laget av blomster som ble plukket i naturen, men bryllupet var i august og da er det ikke veldig mye blomster å velge i. Jeg brukte mye tid på å prøve å finne ut hva jeg kunne bruke, men fant til slutt ut at for å spare meg for å fundere på det, så kunne jeg bare bestille en brudebukett hos blomsterhandelen som lå i samme senteret som frisøren. Jeg synes brudeslør er veldig fint, så valget falt på det. De laget klar brudebuketten og kom opp med den mens jeg satt hos frisøren.

Blomstene vi brukte til å pynte bordene er lyng som ble plukket samme dagen av noen i familien. De ble også brukt til å pynte i kurven som jentene våre bar ringene i, og litt rundt omkring utenfor teltet. Blomstene jentene bar, ble plukket fra en busk på eiendommen.

Vi synes hele dagen var helt super, og er så uendelig takknemlige for at vi har så fin familie og gode venner som var med å gi oss en dag vi aldri kommer til å glemme. Det var god stemning hele tiden! Anbefaler alle å investere i en god fotograf som klarer å få fatt i stemningen og de gode øyeblikkene. Vi har fått foreviget dette, og var som å oppleve dagen på ny når vi fikk alle de fine bildene.

Vårt beste tips til andre brudepar; gjør som dere vil og finn ut sammen hvordan dere vil gjøre det. Når dere er fornøyde, er gjestene fornøyde og bryllupet skal gjenspeile dere. Kjenn på magefølelsen. Og; spør om hjelp! Tenk over om det er noe du kan få med venner på og bruk tid til feks en “vinsmakekveld”. Forarbeidet kan være veldig kjekt. Blir det for mye stress, tenk over om det er noe du kan droppe. Ikke alt er like viktig.

Vi kan absolutt anbefale vår fotograf, Line Owren. Vi hadde Line med oss hele dagen, og hun klarte å få fatt i masse fine øyeblikk. Hun skjønte hva vi ville, og gjorde at bildene som skulle tas av bare oss, ble en fin opplevelse som vi har gode minner fra. Kan ikke understreke nok hvor viktig det er å investere i en god fotograf. Vi er så utrolig fornøyde!


 

LINE OWREN finner du blant våre utvalgte bryllupsfotografer i The Notebook.