5

NORWEGIAN WEDDING MAGAZINE ønsker med dette hjertelig velkommen til OSLOBRYLLUP – JIL YNGLAND som utvalgt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien utvalgte BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et litt hva OSLOBRYLLUP – JIL YNGLAND sier om seg selv og hva hun tilbyr innen bryllupsfotografering:

“Jeg heter Jil Yngland og er en dokumentarisk bryllupsfotograf med base på St.Hanshaugen i Oslo. For det meste fotograferer jeg i Oslo & omegn, men tar gjerne oppdrag andre steder i landet / verden.

Det jeg elsker med bryllupsfotografering er å dokumentere og formidle den naturlige stemningen som oppstår i et bryllup fra start til slutt. Jeg jobber som en flue på veggen, mens jeg fanger de øyeblikkene som er ekte og autentiske.

Det er viktig for meg å skape et helhetlig bilde av dagen deres, derfor dokumenterer jeg alltid små og store detaljer som gjør bryllupet deres unikt og personlig.

Jeg formidler dagen i sin helhet fra bruden/brudgommen gjør seg klar til vel overstått vals. Jeg tilbyr også halvdagsoppdrag og/eller portrettfotografering, alt ettersom hva dere ønsker.

Jeg har 8 års erfaring med interiør- og livsstilsfotografering, og har tidligere studert foto på Bilder Nordic i Oslo. Ved siden av å jobbe som bryllupsfotograf videreutdanner jeg meg i Fotojournalistikk på Høgskolen i Oslo og Akershus.”

15

Ønsker du å vite mer om OSLOBRYLLUP – JIL YNGLAND – klikker du bare HER.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.